ONTMOET Dr. MALONE

GRATIS ADVIES

 Maak kennis met Dr. Malone en leg hem je klachten uit. Als hij er zeker van is dat u geholpen kunt worden met chiropractische zorg, dan bieden wij u aansluitend een intakegesprek aan.  

Gratis consultatie

Gemoedsrust brengen om gezondheid te vinden

Krijg een professionele visie op de huidige staat van jouw lichaam 

Geen kosten. 

Ik geef je direct waardevol advies, maar dit kost jou niets - beloofd! 


Geen valse beloftes.

Ik ben betrokken bij jouw gezondheid, of je nou wel of niet besluit met mij samen te werken.


Geen risico.

Krijg vrijblijvend advies, zonder enige verplichting. 100% gratis.


Hallo!

Ik ben Dr. Malone, kom oorspronkelijk uit Canada en ik ben al 6 jaar chiropractor in Alphen aan den Rijn. Ik heb ervaring met vechtkunsten, voetbal, volleybal en 'slacklining' (balanceren op een verend koord). In mijn praktijk focus ik mij op functionele training, voeding en werk ik met een zorgmodel om het leven van mijn patienten te optimaliseren in plaats van dat zij blijven zoeken naar acute pijnverlichting. Ik ben geobsedeerd door snowboarden, backpacken, surfen en het helpen van mensen om hun doelen te bereiken.

Klaar om aan te sluiten? (en de PIJNVERLICHTING te vinden die je nodig hebt?!?!)

Laten we het samen bespreken en er voor gaan!

BOEK EEN TIJD